Puheenjohtaja miettii :-)

21.1.2015

Aika mahtavaa, kun valo lisääntyy, sehän tarkoittaa, että ollaan menossa kesää kohti... Uusi vuosi tuo kaikenlaisia mielihaluja erilaisten tavoitteiden tekemiseen, minäkin olen lukenut Puhdas keho kirjaa, josko sais aikaiseksi

28.10.2014

Miten ottaa yhteyttä henkilöön, jota on ajatellut? Ottaisinko paperia ja kynän ja kirjoittaisin kirjeen, siten kyllä saan paljon ajatuksiani sanotuksi, mutta en tiedä, mitä hänelle kuuluu. Kirjoitanko sähköpostia, siinäkin voin kirjoittaa ummet ja lammet, mutta taaskaan en tiedä, mitä hänelle kuuluu. Laittaisinko tekstarin, siihen hän varmaan reagoi, jos reagoi, mutta en vieläkään tiedä, mitä hänelle kuuluu. Mutta haluanko tietää, mitä hänelle kuuluu? Haluanko vain kertoa, mitä itselleni kuuluu!

Jos todella haluat olla yhteydessä henkilöön, kaiva puhelin laukun pohjalta, näppäile numero ja odota, odota tarpeeksi kauan, että hän ehtii vastata.

Voi kuinka mukavaa olikaan kuulla hänen ääntään ja vaihtaa kuulumisia. Monille on tärkeää saada kertoa omista asioistaan, sillä sellainen vuorovaikutus harvinaistuu, jossa puhutaan ja kuunnellaan.

Siksi ihmisellä on kaksi korvaa ja yksi suu, että hän kuuntelisi enemmän kuin puhuisi.

3.9.2014

Tällä viikolla vietetään Positiivisuusviikkoa! Mikä onkaan parempaa. Positiivisuutta kannattaa aina ylläpitää, siitä pääsee oman itsensä lisäksi nauttimaan kaikki läheiset.

Hallituksessa tuli puheeksi positiivisuusviikko ja tietenkin, spontaaneja kun olemme, päätimme antaa tunnustusta jollekin positiiviselle henkilölle. Päätimme valita Vuoden Symppiksen :-) Tämän kunniamaininnan sai vastaanottaa tällä viikolla pirteä eläkeläisnainen Eeva Haapsaari, jolla on sydän paikallaan ei vain omille läheisilleen, vaan kaikille. Hänen mottonsa on arvostaa itseä, niin silloin voi arvostaa myös toista. Tosi hyvä motto!

Kun on itsensä kanssa sinut, voi kohdata kenet tahansa. Yrittäjänaisena olemme aina alttiina muiden arviointiin, olemme valinneet työmme ja kasvatamme leipäpuutamme asiakkaittemme arvioinnin alaisina. Kun olemme ylepeitä tekemästämme työstä, voimme osoittaa arvostusta myös asiakkaallemme, joka on valinnut meidät omaan tarpeeseensa.

Positiivista ajattelua kaikille :-)

 

12.6.2014

Posti toi eilen mukavan lähetyksen ystävältä, Positiivareiden Kesän taikaa kirjanen, jota lukiessani ystävä oli mielessä ja mukava aika, jota nyt vietämme. Sieltä löytyi Viljo Kajavan runo, josta osan haluan jakaa myös teidän kanssanne!

Nauti uusia perunoita ja voita, mansikoita ja makkaroita. /Tee saunaan tuore vasta, varpaat veteen kasta. /Hakkaa liiteriin halkoja, oio nurmikolla jalkoja. /Ihastele poutapilviä, siristele auringossa silmiä. /Haista kesän tuoksut, unohda turhat juoksut. /Muista paljon lekotella, laiturilla elämää hekotella. /Mieti kivoja juttuja, tapaa ystäviä ja tuttuja. /Älä murehdi ötököitä, vietä ihania kesäöitä.

Meille kaikille kuuluu pieni huilitauko, nautitaan siitä hyvällä omallatunnolla, teemmehän kuitenkin tuplasti töitä ennen huilia ja triplasti sen jälkeen :-) Ja ollaan yhteydessä ystävien kanssa, niitä ei ihmisen elinaikana ole koskaan liikaa! Kiitos muistutuksesta.

 

27.2.2014
Tänään ilmestyi Yrittäjänainen lehti ja uusi keskusliiton puheenjohtaja Seija Estlander, joka aiemmin on toimittanut lehden, osaa tuoda yrittäjänaisen vahvuuden esiin. Hän kirjoittaa uudenlaisesta yrittämisestä, johtamisesta, ideoista ja uudenlaisesta asenteesta. "Näin siksi, että vain uudistumalla, selätämme valtion velan, talouden takatalven ja väestörakenteen voltit."
"Niinpä vallan kahvassa olevien pitää nyt noteerata se, että me naiset elämme jo näillä tanhuvilla, eikä meitä kannata ylenkatsoa."

Tuli tuota lukiessani mieleen, että mikä potentiaali meissa naisissa todella onkaan! Kunhan vain tartumme tehtävään, se tulee tehdyksi, ennemmin tai myöhemmin.
Täällä Kauhavallakin on jo yli kolmekymmentä järjestäytynyttä naisyrittäjää. Tiedän, että kauhavalaisia naisyrittäjiä on paljon, paljon enemmän, mutta he eivät vielä ole tarttuneet yhdistykseen kiinni. Yhdistys voi tarjota muiden samankaltaisten yrittäjien kokemusta ja tukea omille mietteille ja meitä on yhdistyksessä monia jo vuosikymmeniä toimineita yrittäjänaisia, joiden kokemukset voivat olla juuri sinulle hyvinkin arvokkaita. Toivon, että näiden uudistuneiden nettisivujen myötä tulemme tutummaksi ja rohkenet tarttua meidän ja Suomen Yrittäjänaisten tarjoamaan tukeen.