Puheenjohtaja miettii :-)

12.6.2014

Posti toi eilen mukavan lähetyksen ystävältä, Positiivareiden Kesän taikaa kirjanen, jota lukiessani ystävä oli mielessä ja mukava aika, jota nyt vietämme. Sieltä löytyi Viljo Kajavan runo, josta osan haluan jakaa myös teidän kanssanne!

Nauti uusia perunoita ja voita, mansikoita ja makkaroita. /Tee saunaan tuore vasta, varpaat veteen kasta. /Hakkaa liiteriin halkoja, oio nurmikolla jalkoja. /Ihastele poutapilviä, siristele auringossa silmiä. /Haista kesän tuoksut, unohda turhat juoksut. /Muista paljon lekotella, laiturilla elämää hekotella. /Mieti kivoja juttuja, tapaa ystäviä ja tuttuja. /Älä murehdi ötököitä, vietä ihania kesäöitä.

Meille kaikille kuuluu pieni huilitauko, nautitaan siitä hyvällä omallatunnolla, teemmehän kuitenkin tuplasti töitä ennen huilia ja triplasti sen jälkeen :-) Ja ollaan yhteydessä ystävien kanssa, niitä ei ihmisen elinaikana ole koskaan liikaa! Kiitos muistutuksesta.

 

27.2.2014
Tänään ilmestyi Yrittäjänainen lehti ja uusi keskusliiton puheenjohtaja Seija Estlander, joka aiemmin on toimittanut lehden, osaa tuoda yrittäjänaisen vahvuuden esiin. Hän kirjoittaa uudenlaisesta yrittämisestä, johtamisesta, ideoista ja uudenlaisesta asenteesta. "Näin siksi, että vain uudistumalla, selätämme valtion velan, talouden takatalven ja väestörakenteen voltit."
"Niinpä vallan kahvassa olevien pitää nyt noteerata se, että me naiset elämme jo näillä tanhuvilla, eikä meitä kannata ylenkatsoa."

Tuli tuota lukiessani mieleen, että mikä potentiaali meissa naisissa todella onkaan! Kunhan vain tartumme tehtävään, se tulee tehdyksi, ennemmin tai myöhemmin.
Täällä Kauhavallakin on jo yli kolmekymmentä järjestäytynyttä naisyrittäjää. Tiedän, että kauhavalaisia naisyrittäjiä on paljon, paljon enemmän, mutta he eivät vielä ole tarttuneet yhdistykseen kiinni. Yhdistys voi tarjota muiden samankaltaisten yrittäjien kokemusta ja tukea omille mietteille ja meitä on yhdistyksessä monia jo vuosikymmeniä toimineita yrittäjänaisia, joiden kokemukset voivat olla juuri sinulle hyvinkin arvokkaita. Toivon, että näiden uudistuneiden nettisivujen myötä tulemme tutummaksi ja rohkenet tarttua meidän ja Suomen Yrittäjänaisten tarjoamaan tukeen.